Păstrează calmul si devino cea mai bună și mai puternică versiune a ta.
Auzim adesea: "Fiți cea mai minunată și mai puternică versiune a voastră" - și orice persoană ar răspunde: "Asta ar fi grozav, dar cum pot să fac asta?"
In acest articol veți obține – „poțiunea”  „cum sa” deveniti cea mai puternică și mai minunată versiune a dvs. privind abordarea dvs. față de nutriție și antrenament.
Și cu siguranță vă încurajez să deveniți și mai minunat și în alte moduri, poate chiar și mai bune.
Respingeți noțiunea de imperfecțiune!
Auzim de zeci de ori: "Odată ce ajung la x greutate sau pot intra în perechea de blugi y, atunci voi fi fericit".
Si putem observa că acești indivizi se străduiesc să atingă aceste obiective și, odată ce au făcut-o în cele din urmă, de multe ori nu sunt încă fericiți.
Știți de ce? Dacă veți crede că aveți defecte și că aveți nevoie de ajustări acum, veți găsi în continuare alte lucruri pe care doriți să le fixați în timp după ce atingeți obiectivul inițial "remedirea defectelor mele".
Nu este nimic în neregulă cu dorința de a pierde în greutate, tonifiere, și de a construi fizic ce doriți. Dar trebuie să respingeți ideea că sunteți imperfect.
Crede în tine mai mult! Ai încredere în capacitatea ta de a te îmbunătăți cu fiecare zi ce trece!
Este vorba despre atitudine
Sperăm că ești hotărât să demontezi orice concepție privind defectele și să înțelegi că nu e nimic la tine care are nevoie de "reparații".
Deci, unde te duci de aici?
Simplu - este vorba despre atitudine și despre modul în care abordați lucrurile, în special în ceea ce privește comportamentul de antrenament, nutriție și auto-motivare.
Totul se reduce la:
-Alegerea obținerii puterii mai presus de obsesia față de dietă.
-Alegerea performanței în detrimentul ideei altcuiva de perfecțiune.
-Concentrându-te pe ceea ce poți face și nu pe ceea ce nu poți.
-Încercarea de a pune mai multă greutate pe halteră în loc de a te strădui cu o mai mică greutate la liber.
-Fii la fel de bun față propria persoană și implică-te în conversații interioare pozitive, atât la sală, cât și când te uiți în oglindă.
-Fiți mândri și concentrați-vă asupra a ceea ce faceți astăzi și nu creați o obsesie din obiectivele viitoare.

Concentrați-vă pe forțele și abilitățile naturale și evidențiați ce e mai bun din ele pentru a vă atinge potențialul maxim.
Aduceți aceste ajustări de atitudine și se vor întâmpla lucruri minunate.
Sigur, s-ar putea să nu se întâmple peste noapte și ar trebui să aveți răbdare, iar perseverența se va răsplăti.
Asta ne aduce la următorul punct.
Încetați să vă stresați!
Încercarea de a fi perfect este stresantă.
Încercarea de a atinge perfecțiunea nu va funcționa. Suntem cu toții diferiți, unici și va trebui sa îmbrățișăm acest aspect.
Dacă încercati să faceți lucrurile perfect tot timpul, nu veți obține rezultatele „dorite”(deoarece acest lucru aparent dezirabil este total intangibil si lipsit de esență).
Iată ce este benefic pentru a șterge mentalitatea "perfecțiunii", să eliminați stresul inutil și să începeți să vă bucurați de această călătorie:
1) Antrenamente - Este vorba despre performanță. Concentrarea în timpul fiecărui antrenament sa fie un pic mai bună decât ultima oară.
De asemenea, stabiliți obiective de performanță măsurabile, cum ar fi posibilitatea de a face 10 chin-up-uri, dubluri de greutate corporală și alte obiective care să vă mențină motivați și pe drumul cel bun.
Tot ce ar trebui să păstrezi in minte este aceea ce corpul tău ar putea face și nu să te concentrezi pe felul cum arată.
Puteți face același lucru prin stabilirea unor obiective de performanță pe care doriți să le atingeți. Dacă nu, reveniți la elementele de bază și deveniți mai puternici.
Funcționează 99% din timp.
2) Nutriție - sănătoasă și simplă.
Regulile și regulamentele dietetice rigide nu fac altceva decât să vă înnebunească și să ducă la mâncare excesivă ca urmare a restricționării alimentelor și a grupurilor de alimente.
Regulile simple pe care le puteți urma sunt acelea să mănâncați în mare parte mâncăruri cât mai naturale în cea mai mare parte a timpului, să te bucuri de mâncarea ta preferată, poate nu atât de sănătoasă, în jur de 10% din timp (absolut nevinovată), să mănânci când iti este foame, (nu merge pe principiul nu mănânc), mănâncă alimentele care te fac să te simți cel mai bine și limiteaza-le pe cele care te fac să nu te simti asa bine.

Extrem de simplu, dar incredibil de eficient.
Asta e. Acești doi pași te vor ajuta sa te desparti de obiceiurile alimentare obsesive, iti va permite să începi să-ti iubesti antrenamentele și chiar să cladesti corpul pe care-l doresti.
Dacă esti în prezent stresat de regimul de nutriție și / sau antrenament, este timpul să faci unele schimbări.
Aminteste-ti: este vorba de îmbunătățirea vieții, de atingerea obiectivelor tale și de minunata calatorie de-a lungul drumului pe care il parcurgi pentru a deveni cea mai buna versiune a ta.

Depaseste-ti limitele!